AANMELDEN ALS VRIJWILLIGER

Leuk dat je ons wilt helpen. In de tuin zijn we vooral bezig met werkzaamheden als wieden, snoeien, verplanten, maar ook gras maaien hoort erbij. Intussen pik je toch wat kennis op over de diverse kruiden, de werking, maar leer je ook ze van elkaar te onderscheiden en te herkennen. Elke vrijdag werken we met een groep vrijwilligers is de tuin van 10:00 tot 12:00 uur. Met elkaar samen is het werk niet zwaar en wel gezellig. En natuurlijk drinken we tussendoor koffie bij Uniek Leven. De derde zondag van de maand werken we in de tuin onder begeleiding van onze kruidendeskundige Nashaira. Ze heeft altijd interessante weetjes waardoor we net weer anders naar de kruiden kijken. De data zijn: 23 april, 28 mei, 25 juni, 23 juli, 27 augustus, 24 september, 8 oktober en 19 november. Tijd: 10:00 tot 12:00 uur.
Je bent van harte welkom om een keer te komen kijken en/of mee te doen.

Lijkt je dit wat? Vul onderstaande gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
We kunnen dan met je afstemmen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

LOCATIE:

Boerderij Uniek Leven
Kathedralenpad, laatste pand links (let op: weg is geen fietspad) Route naar de Groene Kathedraal. (Dus niet via de woonwijk!) Almere Oosterwold

Web: boerderijuniekleven.com
Facebook: UniekLeven

CONTACT:

Tanja de Vrueh (voorzitter)
voorzitter@dekruidenreus.nl
Tel: 06 28 21 93 83

KvK-nr: 81214621
Bank: NL 09 RABO 0363 7787 99
tnv Stichting de Kruidenreus
info@dekruidenreus.nl
Facebook: DeKruidenreus

SNEL DONEREN

VRIJWILLIGERS GEZOCHT!

De Kruidenreus zoekt extra vrijwilligers. Iedere vrijdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur werken we aan en in de tuin. Denk aan onkruid wieden, gras maaien, snoeien, opbinden etc. Uiteraard is er ook tijd voor een babbeltje, kop koffie/thee.

Kom een keertje sfeer proeven, geniet van de buitenlucht en snuif ook wat heerlijke geur van kruiden op. Kom een keer meedoen en ervaar zelf wat het met je doet. Je bent van harte welkom!