STEUN ONS

Wij hebben dankzij een subsidie van de FloriadeParade een mooie start kunnen maken. Maar veel planten zijn niet winterhard en zullen dus elk jaar opnieuw opgekweekt moeten worden. Dat betekent elk jaar beheerkosten.

De Kruidenreus kan echter wel een steuntje in de rug gebruiken. Zeker nú. Daarom is jouw hulp meer dan welkom! Wil jij ook een steentje bijdragen? Steun ons dan met een donatie. Jouw gift komt volledig ten goede aan de deze biologische kruidentuin in Almere-Oosterwold en daarmee draag je direct bij aan het ecologische groen aanbod van onze mooie stad.

Je kunt ons op verschillende manieren steunen. Van een eenmalige gift tot een periodieke donatie. Alle bijdragen zijn van harte welkom. En je regelt het ontzettend makkelijk en snel via internet bankieren. Wij doen de rest.

Te ingewikkeld? Je mag natuurlijk ook gewoon rechtstreeks wat storten op:
NL09 RABO 0363 7787 99 t.n.v. Stichting De Kruidenreus

Met de links staande QR-Code kun je makkelijk een donatie doen met iDeal.

Het bedrag is vrij in te stellen en met iedere bijdrage - hoe groot of klein dan ook - zijn we altijd geholpen.

Steun je ons éénmalig of vaker? Dank je wel!

LOCATIE:

Boerderij Uniek Leven
Kathedralenpad, laatste pand links (let op: weg is geen fietspad) Route naar de Groene Kathedraal. (Dus niet via de woonwijk!) Almere Oosterwold

Web: boerderijuniekleven.com
Facebook: UniekLeven

CONTACT:

Tanja de Vrueh (voorzitter)
voorzitter@dekruidenreus.nl
Tel: 06 28 21 93 83

KvK-nr: 81214621
Bank: NL 09 RABO 0363 7787 99
tnv Stichting de Kruidenreus
info@dekruidenreus.nl
Facebook: DeKruidenreus

SNEL DONEREN

VRIJWILLIGERS GEZOCHT!

De Kruidenreus zoekt extra vrijwilligers. Iedere vrijdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur werken we aan en in de tuin. Denk aan onkruid wieden, gras maaien, snoeien, opbinden etc. Uiteraard is er ook tijd voor een babbeltje, kop koffie/thee.

Kom een keertje sfeer proeven, geniet van de buitenlucht en snuif ook wat heerlijke geur van kruiden op. Kom een keer meedoen en ervaar zelf wat het met je doet. Je bent van harte welkom!