Menu Sluiten

Leuke recepten:

Rozemarijn voor in bad en in je haar: neem een handvol verse rozemarijn, kook het 10 min. in 500 ml water, voeg het aftreksel (gezeefd) toe aan het bad. Rozemarijn olie alleen uitwendig gebruiken, bijvoorbeeld voor het bevorderen van een goede bloedcirculatie in de benen.
Tip voor stralend haar in de winter, vooral voor donker haar: 2 eetlepels  gedroogde of verse rozemarijn 5 min. koken, af laten koelen en als laatste spoeling gebruiken. (dit een paar weken doen, 1 keer per week).

Hebt u blond haar, gebruik dan kamille.

Kamille in je haar: voor stralende blonde haren in de winter – 2 eetlepels kamille met een halve liter kokend water overgieten, 15 minuten laten staan, zeven en als laatste spoeling gebruiken. (dit een paar weken, 1 keer per week doen).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *