STEUN ONS

Wij hebben dankzij een subsidie van de FloriadeParade een mooie start kunnen maken. Maar veel planten zijn niet winterhard en zullen dus elk jaar opnieuw opgekweekt moeten worden. Dat betekent elk jaar beheerkosten.

De Kruidenreus kan echter wel een steuntje in de rug gebruiken. Zeker nú. Daarom is jouw hulp meer dan welkom! Wil jij ook een steentje bijdragen? Steun ons dan met een donatie. Jouw gift komt volledig ten goede aan de deze biologische kruidentuin in Almere-Oosterwold en daarmee draag je direct bij aan het ecologische groen aanbod van onze mooie stad.

Je kunt ons op verschillende manieren steunen. Van een eenmalige gift tot een periodieke donatie. Alle bijdragen zijn van harte welkom. En je regelt het ontzettend makkelijk en snel via internet bankieren. Wij doen de rest.

Te ingewikkeld? Je mag natuurlijk ook gewoon rechtstreeks wat storten op:
NL09 RABO 0363 7787 99 t.n.v. Stichting De Kruidenreus

Heb je vragen? Neem contact op met onze penningmeester Harry Schroote, penningmeester@dekruidenreus.nl of 06 42 98 61 81

Met de links staande QR-Code kun je makkelijk een donatie doen met iDeal.

Het bedrag is vrij in te stellen en met iedere bijdrage - hoe groot of klein dan ook - zijn we altijd geholpen.

Steun je ons éénmalig of vaker? Dank je wel!

LOCATIE:

Boerderij Uniek Leven
Kathedralenpad, laatste pand links (let op: weg is geen fietspad) Route naar de Groene Kathedraal. (Dus niet via de woonwijk!) Almere Oosterwold

Web: boerderijuniekleven.com
Facebook: UniekLeven

© 2024

CONTACT:

Jolanda van de Luitgaarden (voorzitter)
voorzitter@dekruidenreus.nl
Tel: 06 30 41 51 96
(bgg aub bericht achterlaten of whatsapp bericht sturen)


KvK-nr: 81214621
RSIN: 861992519
Bank: NL 09 RABO 0363 7787 99
tnv Stichting de Kruidenreus
info@dekruidenreus.nl
Facebook: DeKruidenreus

SNEL DONEREN

De Kruidenreus is aan het verhuizen 

We blijven op hetzelfde erf bij boerderij/theehuis Uniek Leven, maar verhuizen in 2024 naar de naastgelegen boomgaard. In diverse fasen bouwen we de nieuwe Kruidenreus op.

We voeren een aantal verbeteringen door en worden we wat groter, van een lengte van 31 meter gaan we naar 40 meter en ziet hij er meer menselijker uit.

Ook maken we de Kruidenreus iets verhoogd, zo'n 30 cm. Daarvoor zamelen we gebruikte stoeptegels in maat 30x30cm. Deze gebruiken we voor de borderranden ofwel de contourlijn van de Kruidenreus. We hebben er zo'n 4400 stuks nodig, dus als je een partij voor ons hebt...? Drie recycle stations van de gemeente Almere helpen met inzamelen.

Maar ook klinkertjes, (beton)stenen in kleuren zijn gewenst, voor afbakening van de plantperken voor de organen van de Kruidenreus. Denk aan longen, lever, nieren, maag, darmen etc. Door deze ieder een eigen kleur te geven zijn ze ook beter herkenbaar voor ons onderwijsprogramma van kleuters, kinderen en schoolprojecten.

Uiteraard is er ook geld nodig, doneer, wordt "Vriend van de Kruidenreus'" als je ons langere tijd wilt ondersteunen. Ook zijn er mogelijkheden in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en kom met een team eens een dagdeel mee de handen uit de mouwen te steken..

Met onderstaande QR-code kun je makkelijk doneren, maar contact opnemen kan natuurlijk ook!

info@dekruidenreus.nl of Whatsapp/bel 06 42 98 61 81

VRIJWILLIGERS GEZOCHT!

De Kruidenreus zoekt extra vrijwilligers. Iedere vrijdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur werken we aan en in de tuin. Denk aan onkruid wieden, gras maaien, snoeien, opbinden etc. Uiteraard is er ook tijd voor een babbeltje, kop koffie/thee.

Kom een keertje sfeer proeven, geniet van de buitenlucht en snuif ook wat heerlijke geur van kruiden op. Kom een keer meedoen en ervaar zelf wat het met je doet. Je bent van harte welkom!